decoración de texto css ninguno no funciona en cromo

Here is the HTML and CSS code:

#spanUpdBrowserSuggestions a {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 12pt;
    font-weight: bold;
    text-decoration: none;
    color: #000000;
}

#spanUpdBrowserSuggestions a:hover {
    color: #FF0000;
}
<span name="spanUpdBrowserSuggestions" id="spanUpdBrowserSuggestions">
<ul>
  <li><a href="http://www.mozilla.com/en-US/firefox/new/" target="_new">Firefox</a><br></li>
  <li><a href="http://www.opera.com/download/" target="_new">Opera</a><br></li>
  <li><a href="http://www.google.com/chrome/index.html" target="_new">Chrome</a><br></li>
  <li><a href="http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie" target="_new">Explorer</a><br></li>
</ul>                   
</span>

In Firefox, Opera, even IE it displays as it should: black links normally and red on hover. in Webkit-based browsers though (Google Chrome and Safari) it displays as normal blue links with underline.

¿Alguna idea de lo que está mal?

preguntado el 08 de noviembre de 11 a las 14:11

Tested in Chrome, got black links with red hover. Your problem lies somewhere else. -

yes, i had a <p> before the <span> which wasn't closed with </p> and that seemed to be the source of the problem... thank you! -

1 Respuestas

you should not put block element inside an inline element, so you can not put an ul inside a span. try changing the span for some other element, like a div.

respondido 08 nov., 11:19

No es la respuesta que estás buscando? Examinar otras preguntas etiquetadas or haz tu propia pregunta.